Golf arrangementen

Het golfhotel Aparthotel Delden in Twente en Golfbaan de Lage Mors bieden verschillende golf-hotel-arrangementen aan.

Golfbaan en golfarrangementen

Golfbaan de Lage Mors is een volwaardige 9-holes golfbaan en is onderdeel van het hotel. De samenwerking van het hotel en golfbaan met verschillende 18-holes golfbanen in Twente of net over de Duitse grens maken het aanbod van hotelarrangementen in dit hotel meer dan compleet.

Arrangementen >>


Golfbaan de Lage Mors

De golfbaan wordt ook wel de “Augusta” van Twente genoemd. Spelen op de Lage Mors, is voor iedere golfer een ware belevenis.

De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwen oude eiken. 

Golfbaan de Lage Mors - Aparthotel Delden Twente
De eigentijdse 9-holes baan, ontworpen door de Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De baan heeft op 5 holes meerdere afslagplaatsen zodat uw tweede ronde weer verrassend anders is en u het gevoel heeft dat u 18 holes speelt. De holes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraden bieden de beginnende maar ook de ervaren speler veel mogelijkheden om het golfspel te leren of aan te scherpen.

Golfbaan de Lage Mors >>

Golfbaan de Lage Mors

18 Holes banen in de omgeving

Combineer uw verblijf in Aparthotel Delden met één van de 18 holes banen in de omgeving.

Golfen in Twente

De samenwerking van het hotel en golfbaan met verschillende 18-holes golfbanen in Twente of net over de Duitse grens maken het aanbod van hotelarrangementen in dit hotel meer dan compleet.

TwenteGolf website >>


Hotelkamers en suites

Comfortabele hotelkamers voor een ontspannen verblijf, suites voor meer luxe en ruimte

Een hotelkamer, suite of familiekamer - voor iedere gast een kamer op maat.

Aparthotel Delden biedt kamers in vele variëteiten. Een hotelkamer voor 2, suite met aparte woonkamer en badkamer met bad én douche of een familiekamer met alle ruimte voor een gezin.

 

Hotelkamers & suites >>

Suite