Sauna & Wellness Vital

Genieten van uw wellness-behandeling of ontspan in de sauna.

Spa, sauna en wellness centre in wellnesshotel Aparthotel Delden
In Sauna Vital en Wellness Vital heeft u de keuze of u sauna en wellness wilt combineren, of juist niet.
Wellness Vital

Wellness Vital is het meest complete wellnesscentrum van Twente met Rasul en Hamam en duo en single beautybehandelkamers. Behandelingen zijn op afspraak.

Wellness Vital >>
Sauna Vital

Sauna Vital, ideaal voor diegene die zich eens een dagje wil ontspannen in een knusse huiselijke sfeer.

Sauna Vital >>

Sauna Vital

Sauna Vital, ideaal voor diegene die zich eens een dagje wil ontspannen in een knusse huiselijke sfeer.

In dit kleine "kuuroord" zijn de faciliteiten talrijk. Gasten van Sauna Vital voelen zich hier direct thuis. Gezelligheid, ontspanning en persoonlijke aandacht zijn de belangrijkste kenmerken van dit unieke sauna centrum.

Alle Sauna faciliteiten

Spa, sauna en wellness centre in wellnesshotel Aparthotel Delden

Hamam

Dit traditionele Hamamritueel is al 800 jaar oud. Een weldadige sensatie voor lichaam en geest.

Hamam in Spa, sauna en wellness centre in wellnesshotel Aparthotel Delden

De hamam is een authentiek Oosters reinigingsritueel, een heerlijke combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep.

De behandeling begint met een scrubritueel. Deze wordt uitgevoerd met een Kese, een zijden scrubhandschoen. Alle dode huidcellen worden hiermee verwijderd en de huid opent zich voor een diepe reining. Het lichaam wordt overdekt met een grote wolk zeepschuim door middel van een katoenen zak gevuld met zeep en lucht waarna een zachte zeepmassage volgt. De licht strijkende bewegingen brengen een diepe ontspanning en verbeterde doorbloeding tot stand. Tijdens en na de behandeling wordt het lichaam afgespoeld met warm water. Na de hamambehandeling voelt u zich volledig ontspannen.

Wellness Vital Hamam >>

Rasul

Beleef het sprookje van duizend en één nacht.

In onze originele rasulruimte kan men een van oorsprong oriëntaals badritueel ondergaan. Er staan verwarmde mozaïek betegelde stoelen en een sterrenhemel uit "Duizend en één nacht".

Elke bezoeker krijgt een bakje met daarin een pakking naar keuze. Eerst smeert men zich van top tot teen in met deze pakking en neemt men plaats op de stenen stoelen. Onder invloed van de aangename warmte in de rasulruimte worden de werkzame stoffen en mineralen soepel in de huid opgenomen.

 

Wellness Vital Rasul >>
Rasul in wellness vital

Beauty-Salon

De schoonheidsspecialistes van Wellness Vital weten als geen ander hoe ze u van dienst kunnen zijn en omringen u met persoonlijke zorg en aandacht.

Beautysalon wellness Vital Delden - Hof van twente

Er eens even helemaal tussenuit zijn, u laten vertroetelen met massages, stoombaden en cosmetische verwennerijen. Wellness Vital werkt met gerenommeerde merken en ervaren specialisten op het gebied van massage en schoonheidsbehandelingen. De schoonheidsspecialistes doen er alles aan om u met een heerlijk gevoel naar huis te laten gaan. Tussen de behandelingen door kunt u lekker ontspannen in onze loungeruimte. Via onze loungeruimte kunt u naar de tuin waar u heerlijk buiten kunt genieten van alle rust.

Overzicht van alle behandelingen

Wellness Vital >>

Kids wellness

Wat is er leuker dan uw kinderen op jonge leeftijd en op speelse wijze al kennis te laten maken met wellness. Daarom is er nu Kids Wellness!

Uniek in Twente; bij Wellness Vital kunnen ook uw kinderen terecht voor een wellness behandeling.

De behandelingen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar. Ze kunnen alleen komen of met zijn tweetjes, mama en/of papa mogen erbij blijven. U kunt uiteraard ook een behandeling van de kinderen combineren met een behandeling of arrangement voor uzelf of met het hele gezin. Samen met uw kind kunt u bijvoorbeeld genieten van een ontspannen massage of hamambehandeling. U zult zien dat uw kind na afloop volledig ontspannen zal zijn.

Wellness Vital Kids >>
Kids Wellness - kinder wellness behandelingen