Familotel

Voor kinderen

Aparthotel Delden bij uitstek hét familiehotel van Twente, geschikt voor familieweekenden met het hele gezin of familiedagen. Voor kinderen is hier vanalles te beleven!

Kindvriendelijk spelterras in hotel Aparthotel Delden - Hof van Twente

Er is een ruim terras gecreëerd en vanzelfsprekend waarop u zich kunt vermaken met darts, biljart, poolbiljart, tafeltennis, en tafelvoetbal en voor de allerkleinsten is er een kleurhoek. Voor de kinderen is er een prachtig en kindvriendelijk klim- en klautertoestel. Op het nieuwe deel vindt u een opblaasbare klimtoren, minigolf, Jeu de Boules, panna-kooi, hockeyveldje en zelfs een klein bioscoopje!

Aparthotel Delden is met recht het kindvriendelijkste familiehotel van Nederland. Voor een gezellige middag eof een grandioos weekend met uw kinderen, kleinkinderen, ouders of grootouders. Met het gezin of de hele familie!

Zie hier een youtube-filmpje over wat kinderen leuk vinden in Aparthotel Delden

Wat kinderen leuk vinden in Aparthotel Delden


Supa-Golf

Supa Golf is het golfspel dat door iedereen gespeeld kan worden. Supa Golf heeft alles van het "echte" golfen en is een unieke golfbeleving vol spanning en plezier!

Ideal als gezinsactiviteit, voor een vrijgezellenfeest, als teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. Het is uit Australië overgekomen en gebaseerd op het echte golfspel, maar dan met grotere golfclubs en speciaal gefabriceerde kunststof golfballen. Hierdoor is het veel makkelijker en dus ook leuker om golf te spelen.

Een 9 holes ronde op de Supa-Golfbaan neemt ca. 1 tot 1½ uur in beslag.

Zie onze pagina feest & dagarrangementen voor groepen

Supa Golf - Golfspel voor iedereen

Bowling

Een avondje bowling is feestelijk vertier voor jong en oud. Lekker ongedwongen bezig zijn en de bal laten rollen.

Bowlingbanen bowling arrangement Aparthotel Delden - Hof van Twente

Even ongedwongen samen genieten van het bowlen, dat kan met grote gezelschappen, familie, gezin of gewoon met z'n tweeën in onze sfeervolle bowling.

Aparthotel Delden beschikt over 4 bowlingbanen, gelegen in het hotel. De bowlingbanen zijn natuurlijk te huur voor gasten van het hotel. Maar ook groepjes vanaf 20 personen kunnen met een lekker buffet op onze bowlingbanen terecht. Onze bowlingbanen zijn geschikt voor zowel jong als oud.