Restaurant & Bar

Eerst even lachen, genieten, plezier maken en een glaasje drinken op ons mooie terras. Tot besluit geniet u van een overheerlijk diner in ons restaurant Amandes.

Bar en restaurant Aparthotel Delden Twente

Aparthotel Delden beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige huisbar. U kunt kiezen voor een dagschotel in de bar of in ons restaurant genieten  van overheerlijke gerechten waarvan de ingrediënten zorgvuldig worden gecombineerd en verrassend smaakvol samenkomen. Laat u verrassen en geniet van een heerlijk diner, zowel à la Carte als een buffet vanaf 20 personen.

Levensgenieters komen in Aparthotel Delden beslist aan hun trekken.

Volgt u een dieet of heeft u allergieën? Onze koks denken graag met u mee!

 


Feestzalen

Een unieke locatie voor een aparte party, hier beleeft u het feest van uw leven! Voor elk soort familiefeest, personeelsfeest, partijtje of dagje uit is Aparthotel Delden de beste keuze in Twente.

Maak van de avond een feestelijke belevenis met één van onze thema-avond arrangementen. Van maffia-casino-avond tot tropische hot summer night party of hartverwarmende golfclinic in het donker. U wordt in stijl ontvangen en geniet van een heerlijk buffet. Aparthotel Delden beschikt over gezellige feestzalen voor grote en kleine feesten. Of wat dacht u van een gezellig bruin café om uw feest nog meer sfeer mee te geven?

Voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Voor ieder wat wils.

Feest-arrangementen in Aparthotel Delden - Twente