Golfbaan de Lage Mors

De baan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwen oude eiken. De golfbaan wordt ook wel de “Augusta” van Twente genoemd. Spelen op de Lage Mors, is voor iedere golfer een ware belevenis.

Golfbaan de Lage Mors - Aparthotel Delden Twente

De eigentijdse 9-holes baan, ontworpen door de Frank Pont heeft mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. De baan heeft op 5 holes meerdere afslagplaatsen zodat uw tweede ronde weer verrassend anders is en u het gevoel heeft dat u 18 holes speelt. De holes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraden bieden de beginnende maar ook de ervaren speler veel mogelijkheden om het golfspel te leren of aan te scherpen.

Ga naar de website van Golfbaan de Lage Mors

Driving Range

Golfbaan de Lage Mors beschikt over een driving range. Hier kunt u uw swing verbeteren of oefenen op de putting green.

Scherp uw golfspel aan op de driving range van Golfbaan de Lage Mors. Met de golfpro of in uw eentje. Naats de driving range liggen een oefenbunker en een putting green. De targets op de driving range bieden een extra uitdaging.

De driving range is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Lage Mors. Hij is dagelijks geopend en 's avonds is de driving range verlicht.

Elke dinsdag van 07.30 - 10.00 uur is de drivingrange gesloten i.v.m. maaiwerkzaamheden.

Driving range - Aparthotel Delden - Golfbaan de Lage Mors