Onze GastenHet mooiste compliment is een blije gast

Aparthotel Delden is als een warme deken voor gasten van alle pluimage.

Niets moet en alles mag - gasten voelen zich hier thuis.

Of het nu gaat over fietsers, wandelaars, golfers, tennissers, voetballers,  Bourgondiërs of hele families, iedereen voelt zich thuis in het leukste hotel van Nederland.

 

Familie, Golf, Wellness, Sauna, en vergader hotel
Familiebedrijf en familiehotel

HistorieFamiliebedrijf en familiehotel

In 1980 werd het recreatiecentrum Aparthotel Delden geopend. Het was voornamelijk een tennispark met tennisbanen, squashbanen, sauna en een zwembad. Ook waren er in die tijd al een aantal appartementen rondom de tennisbanen. In 1990 verdwenen de appartementen en hiervoor in de plaats ontstonden de unieke familiekamers naast de suites en hotelkamers. Er werd uitgebreid met een uitgebreide sauna, unieke wellnesscentrum en een uitgebreid spelterras. In april 2008 werd de aanwinst “Golfbaan de Lage Mors” geopend. Dit alles heeft Aparthotel Delden gemaakt tot de unieke locatie die het heden ten dage is.

Aparthotel Delden is niet alleen een familiehotel, het is ook een familiebedrijf, sinds 1990 in handen van de familie Weegink, nu van de familie Leenders-Weegink.

Over onsVoel je thuis bij Aparthotel Delden

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Twente met een groot scala aan faciliteiten. In dit hotel vindt u de unieke combinatie van gezellig eten en drinken, lachen en plezier maken. Golfen op de eigen golfbaan of relaxen in de sauna of hamam. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving en genieten van het coulisselandschap dat Twente kenmerkt.

Het hotel ligt net even buiten Stad Delden in het mooie Twentse landschap. Rustig gelegen, ver van de files en uitstekend bereikbaar. De persoonlijke aandacht, de typische Twentse gastvrijheid en gezelligheid, genieten bij zowel zakenmensen, vakantievierders als sporters grote bekendheid en populariteit.

De steden Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal liggen allen onder handbereik.

Familie, golf, sauna wellness en zakelijk hotel Aparthotel Delden, Twente.