FatMax E-cruisers

Met de FatMax op tour door Twente.

De Fat Max E-cruiser ziet er uit als een step, maar rijdt electrisch! Deze stoere electrische cruiser rijdt op de openbare weg - maar is ook niet vies van een zandpad.

Er zijn 12 cruisers beschikbaar. Bent u met meer dan 12 dan vullen we deze aan met e-bikes, of u neemt u uw eigen e-bike mee.  U mag op deze cruisers rijden zonder helm, de minimumleeftijd is 16 jaar.

Arrangementen:

FatMax Cruisen

  • 1 Uur : Prijs per persoon € 15,00
  • 2  / 2,5 Uur : Prijs per persoon € 27,50
  • Aansluitend hapje eten? Vraag naar de mogelijkheden!

Supa golf outdoor

SupaGolf is toegankelijk voor iedereen, al vanaf 5 jaar oud. Zonder golflessen kan het spelletje moeiteloos gespeeld worden.

Supa Golf is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, golf-ervaring is niet nodig. Supa Golf heeft alles van het "echte" golfen en is een unieke golfbeleving vol spanning en plezier! Geen mini of midgetgolf - u speelt volledige holes tot maximaal 100 meter.
Het is ideaal als gezinsactiviteit, buurtfeest, voor een vrijgezellenfeest, als teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes.

Arrangement Putter

 


Bowlen

Een uurtje bowling is feestelijk vertier voor jong en oud. Lekker ongedwongen bezig zijn en de bal laten rollen.

Bowlen in Aparthotel Delden

Onze bowlingbanen worden vernieuwd, compleet met digitaal scoring-systeem en bumpers voor de kids!

Vanaf november 2023 kunt u bij ons terecht voor een uurtje bowlen!


Padel

Aparthotel Delden beschikt over 3 prachtige indoor Padelbanen!

Padel is een mix tussen squah en tennis en wordt gespeeld in een speciale kooi. De wanden maken onderdeel uit van spel. Het spel wordt met 4 personen gespeeld en is geschikt voor alle niveaus. Of je nu jong bent of oud, iedereen kan deze sport beoefenen.

Zie ook www.padelden.nl of boek direct op de Meet&Play-website

 


Padelclinic

Maak kennis met de snelst groeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier!

Bramos

Tijdens een clinic wordt er aandacht besteed aan de spelregels, de tactiek en techniek van Padel. In het eerste deel van de clinic leggen wij padel uit d.m.v. verschillende oefeningen die gelijk in rally vorm worden uitgevoerd. In het tweede deel van de clinic kan de opgedane kennis in de praktijk worden gebracht tijdens onderlinge wedstrijden. 

Padelclinics worden gegeven door Bramos Padel Academy

 

Meer informatie