Faciliteiten

Aparthotel Delden is het meest veelzijdige hotel van Nederland.

Geniet met gezin, familie, of vrienden van een onvergetelijke dag of weekend. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten. Golf, sauna, wellness, sport, voetbal, padel en culinair genieten, voor ieder wat wils.

Indoor padelbanen

Aparthotel Delden beschikt over 3 prachtige indoor Padelbanen!

Indoor padel in Aparthotel Delden - Twente

Padel is een mix tussen squah en tennis en wordt gespeeld in een speciale kooi. De wanden maken onderdeel uit van spel. Het spel wordt met 4 personen gespeeld en is geschikt voor alle niveaus. Of je nu jong bent of oud, iedereen kan deze sport beoefenen.

Zie ook www.padelden.nl

Samen met uw sportieve familie en vrienden een weekendje weg en padel spelen op onze gloednieuwe banen! Hoe leuk is dat! Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons zwembad, de sauna, bowlingbanen en golfbaan De Lage Mors. Dat maakt uw weekend helemaal compleet.

Boek nu uw padel kennismakings-arrangement

 
 

Zwembad

Aparthotel Delden heeft een zwembad voor hotelgasten van 8x16 meter en 140 cm diep. De gemiddelde watertemperatuur is 29 °C.

Voor hotelgasten is het gebruik van het zwembad gratis.

Dagelijks geopend voor hotelgasten van 07.00 - 21.00 uur. Het bad is niet toegankelijk voor losse kaartverkoop.

 

 


 

Zwembad hotel Aparthotel Delden

Buiten-zwembad

De charme van buiten en de luxe van warmte.

Glijbaan op buiten zwembad De Mors

Vlak naast Aparthotel Delden ligt het geweldige buiten-zwembad "De Mors". Een fantastisch buitenbad met grote groene ligweides. Geopend van 1 mei tot begin september. Hotelgasten kunnen gratis een toegangsmuntje verkrijgen. Voor actuele openingstijden kunt u kijken op Zwembad de Mors.

De charme van buiten en de luxe van warmte

 


Fitness & Personal Training

Studio PT biedt Personal Training aan voor iedereen die zijn of haar doelstelling t.a.v. fitheid wil verwezenlijken. Ontspanning en bewegen zijn de kernwoorden voor een gezonde lifestyle. De faciliteiten binnen Studio PT bieden deze mogelijkheid.

Onze Personal Training "StudioPT Delden" biedt duidelijk meer dan een reguliere Fitness. Personal trainers die de kwaliteiten en kennis hebben om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Kleinschalig, persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogstaand, op afspraak te trainen in kleine zelf samengestelde groepen onder directe begeleiding.

Meer informatie over Studio PT
Fitness & Personal Training

Voetbalvelden

Aparthotel Delden is een topsport locatie bij uitstek. De 2 eigen trainingsvelden zijn van uitstekende kwaliteit en direct naast de hotelkamers gelegen.

Voetbalvelden voetbal trainingskamp sporthotel Aparthotel Delden

Het hotel heeft 2 eigen natuurgras-trainingsvelden en die worden door onszelf onderhouden. Ze zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. De aangelegen voetbalvereniging heeft ook nog de beschikking over een  kunstgrasveld waar regelmatig voetbalteams op trainen.

In het hotel zijn alle ingrediënten aanwezig om een trainingskamp op "niveau" te houden. Buiten alle voetbalfaciliteiten en de fitness studio is er ook aan andere ontspanning gedacht zoals golfen op de eigen golfbaan, indoor tennis, bowling en vele recreatieve en sportieve spelen op ons overdekte terras. Een oase van rust is het sauna en wellness centre Vital met indoor zwembad.

Zie onze voetbal-themapagina >>