Aparthotel Delden

Het meest veelzijdige hotel van Twente.

Je thuisvoelen in hotel? Dat bestaat nog. Doe alsof u thuis bent. Geniet van de ontspannende, reactieve en actieve faciliteiten die Aparthotel Delden u biedt. Maar geniet vooral van uw diner in ons restaurant, de gezeligiheid van onze huisbar en de ongedwongen sfeer.

Golfen op de eigen golfbaan of relaxen in de sauna of hamam. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving en genieten van het coulissenlandschap dat Twente kenmerkt.

Levensgenieters komen in dit hotel beslist aan hun trekken.

 

Over ons

Golf, Wellness, Sauna, Familie en vergader hotel
Golf, Wellness, Sauna, Familie en vergader hotel

FaciliteitenGolf, wellness, sport en fun kids

Aparthotel Delden biedt een scala aan faciliteiten. Geniet van een rondje golf, ontspannen in de wellness, tot rust komen in de sauna, gezellig eten en drinken met familie en vrienden, op de fiets genieten van de omgeving en vele actieve en sportieve mogelijkheden (o.a. tennissen, bowlen, zwemmen). En dat alles onder 1 dak.

  • Health & Sport
  • Sauna & Wellness
  • Fun
  • Golfbaan
  • Restaurant & Bar
  • Vergaderzalen

Naar Faciliteiten

Aparthotel Delden ligt net even buiten Delden in de Hof van Twente, het middeleeuwse stadje dat al eens is gekozen tot groenste van Europa.Rust, natuur en cultuur komen samen in het mooie Delden.

Aparthotel Delden ligt net even buiten Delden in de Hof van Twente, het middeleeuwse stadje dat al eens is gekozen tot groenste van Europa. Delden beschikt over veel - te bezichtigen - monumenten, diverse musea en galeries en tal van leuke bezienswaardigheden. Dankzij de centrale ligging is Delden een ideaal vertrekpunt voor tochten te voet, per fiets of met de auto.

Naar Omgeving

Hotelkamers, suites en familiekamers

Kamers

Hotelkamers, suites en familiekamers

Aparthotel Delden kent verschillende soorten kamertypes, namelijk comfortabele hotelkamers, luxe suites en ruime familiekamers.

Alle kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras. U kunt elk arrangement reserveren in combinatie met elk type kamer. Voor suites en familiekamers geldt een toeslag.

Naar Kamers & Suites

De glimlach van een gast die een mooie dag bij ons heeft beleefd geeft mij een goed gevoel.

Werken bij Aparthotel Delden

De glimlach van een gast die een mooie dag bij ons heeft beleefd geeft mij een goed gevoel.

Bekijk vacatures