Zondag brunch arrangementen

Iedere zondag in Aparthotel Delden, feestelijke familiebrunch

Familie brunch op zondag

Elke zondag geniet u van een uitgebreide brunch. Voor of na die tijd is er de gelegenheid om gebruik te maken van de bowlingbanen, spelterras en het indoor zwembad. Wilt u ook nog even supa golfen? Dat kan natuurlijk op mooie Supa baan die bij het hotel gelegen is.

Brunch arrangement
Brunch inclusief gebruik van bovenstaande faciliteiten 

€ 25,00 per volwassene
€ 15,00 per kind 3-11 jaar

*Bij te weinig aanmeldingen houden wij ons het recht om de brunch te annuleren dan wel een alternatieve lunch te serveren

Brunch op andere dagen dan zondag op aanvraag (met een minimum van 20 personen)
 

Ga voor verdere informatie naar onze nieuwe website

Naar brunch arrangementen >>


Familiedag

Van opa en oma tot de allerkleinsten. Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze.

De ideale familiedag voor alle leeftijden. Jong en oud vermaakt zich in het leukste familiehotel van Twente. Gegarandeerd een geslaagde dag en... als afsluiting van de dag geniet u van een heerlijk driegangen keuze diner in ons sfeervolle restaurant. U kiest uit een keuzemenu bij binnenkomst en wanneer u aan tafel gaat hebben onze koks het diner zover voorbereid dat de kinderen niet lang hoeven te wachten.
 
Ga naar de Familiedag op onze Feest in Twente website

Naar Familiedag >>

Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en slr naar keuze.

Familiedag arrangementen

Familiediner arrangement is inclusief diner (m.u.v. toeslagen voor toeslag-gerechten) en sport- en spelfaciliteiten. Op zondagmiddag is er handboogschieten en kinderanimatie.

Familiediner arrangement inclusief diner en sport- endag is er handboogschieten en kinderanim spelfaciliteiten. Op zondagmidatie.

Familiedag-arrangement
Arrangement is inclusief sport en diner
Arrangementen volwassenen vanaf € 34,50
Arrangementen kinderen tot 12 jaar € 17,25

Ga voor meer informatie naar onze nieuwe website

Naar Familiedag Diner arrangement >>