Familiedag

Van opa en oma tot de allerkleinsten. Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze.

Met ons familiedag-arrangement heeft iedereen plezier en geniet u van ontspannen samen zijn. U maakt vrij gebruik van al onze faciliteiten en sluit af met een driegangendiner naar keuze.

De ideale familiedag voor alle leeftijden. Jong en oud vermaakt zich in het leukste familiehotel van Twente. Gegarandeerd een geslaagde dag en... als afsluiting van de dag geniet u van een heerlijk driegangen keuze diner in ons sfeervolle restaurant. U kiest uit een keuzemenu bij binnenkomst en wanneer u aan tafel gaat hebben onze koks het diner zover voorbereid dat de kinderen niet lang hoeven te wachten.
 
Op zondagmiddag van 14.00 - 16.00 uur is er handboogschieten (onder begeleiding) en kinderanimatie!


Familiedag Arrangementen

Familiediner arrangement is inclusief diner (m.u.v. toeslagen voor toeslag-gerechten) en sport- en spelfaciliteiten. Op zondagmiddag is er handboogschieten en kinderanimatie.

Familiedag-arrangement:
Arrangement is inclusief sport en diner

Prijs per volwassene € 29,50
Kindermenu € 15,00
 

Compleet verzorgde 5-uurs All-Inclusive:
Inclusief drankjes (koffie, bier, fris en wijn)

All-in per Volwassene € 49,50
(extra uur € 3,00)

All-in per kindermenu € 25,00
Kinderen tot 12 jaar indien het een kindermenu betreft
(extra uur € 2,00)

SupaGolf
In combinatie met een familiediner is de toeslag voor het spelen van SupaGolf € 5,00 p.p.

 

Familiediner arrangement inclusief diner en sport- en spelfaciliteiten. Op zondagmiddag is er handboogschieten en kinderanimatie.

Zondag brunch met de hele familie

Brunchen is een feestje met de hele familie

Elke zondag kunt u terecht in het leukste familiehotel van Nederland voor een gezellige en smaakvolle brunch voor de hele familie. Wij serveren de brunch tussen 12.30 uur en 14.30 uur.  Voor en na die tijd bent u van harte welkom op de bowlingbaan, tennisbaan, spelterras en het indoor zwembad.

Wilt u ook nog even supa golfen? Dat kan natuurlijk op mooie Supa baan die bij het hotel gelegen is.

 


Brunch arrangementen

Feestelijke Brunchen

Iedere zondag in Aparthotel Delden

De zondag familie brunch begint elke zondag om 12.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Voor die tijd of na die tijd is er de gelegenheid om gebruik te maken van de tennisbanen, bowlingbanen, spelterras en het indoor zwembad. Een complete middag uit met vermaak voor de hele familie.

Brunch op andere dagen dan zondag op aanvraag (met een minimum van 20 personen)

Prijzen en brunch-samenstelling:

brunch, gezin, familie, sport, spel, delden, twente, hof va twente