Familiedagen en -diners

Een doorslaand succes is ons familie arrangement op zondag. Met z'n allen een dagje uit in de Hof van Twente. Alles kan, niets moet. Gratis sport en spel, u hoeft zich niet te vervelen! De hele dag heerlijk bezig zijn met tennis, bowling, biljarten, darten, tafeltennissen, laserschieten en zwemmen.

familie arrangement op zondag, familiedag

Op het spelenterras is een prachtig klim- en klautertoestel, een groot springkussen en nog veel meer. 

Gegarandeerd een geslaagde dag en... ter afsluiting een overheerlijk driegangen keuzediner door u zelf samengesteld. Arrangement is inclusief sport en diner.

Naar familiedag arrangement >>


Feestdagen

Geniet met gezin, familie of vrienden van een onvergetelijke feestmiddag of –avond gedurende de feestdagen.

Genieten deze feestdagen van een heerlijk ontspannen dag met de hele familie.

Voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Iedereen zal zich vermaken bij Aparthotel Delden. Hier is voor ieder wat wils.

Naar feestdag arrangementen >>

Genieten deze feestdagen van een heerlijk ontspannen dag met de hele familie.

Voor groepen

U bent 25 of 50 jaar getrouwd, u heeft een reünie, oma is 80 geworden, u ziet Sarah of Abraham, u heeft net uw diploma behaald of de personeelsvereniging wil een feestje geven?

25 of 50 jaar getrouwd, reünie, oma is 80, Sarah of Abraham, personeelsvereniging

Aparthotel Delden organiseert al meer dan 25 jaar spraakmakende feesten. Een unieke locatie voor een aparte party. Voor elk soort familiefeest, personeelsfeest, partijtje of dagje uit is Aparthotel Delden de beste keuze.

Of u nu komt uit Enschede, Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Goor, Markelo, de Hof van Twente of waar dan ook in Twente, Aparthotel Delden ligt centraal in Twente en is voor iedereen bereikbaar. Geschikt voor elk familiefeest, bedrijfsuitje, personeelsfeest of wat dan ook!

Naar groepsarrangementen >>


Golf

Een golfclinic is een gezellige kennismaking met de golfsport voor uw bedrijf, familie of vrienden. U maakt op een ontspannen wijze kennis met de verschillende slagen in de golfsport.

Aparthotel Delden organiseert op Golfbaan de Lage Mors twee soorten golfclinics. Natuurlijk is er een complete "traditionele" golfclinic overdag, compleet van ontvangst tot de afsluiting met een clinic-certificaat op naam. Maar voor 's avonds of in de winter is er een speciale "Golf in the dark" clinic!

Naar golfarrangementen >>

Een golfclinic is een gezellige kennismaking met de golfsport voor uw bedrijf, familie of vrienden.