Home   •   Winterfair   •   Open Huis   •   Route   •   Contact


Zondag 4 februari 2018

Indoor Winterfair & Open Huis
10.00 - 17.00 uur
Gratis entree

De gezellige indoor fair biedt voor ieder wat wils.

U kunt op de fair gezellig wandelen langs de kraampjes op het gebied van wellness, wonen, kleding, make-up en nog veel meer!

En er is groot Open Huis in Aparthotel Delden,
Golfbaan de Lage Mors, Sauna & Wellness Vital en StudioPT

Golfclub de Lage Mors

De Lage Mors is de 9 holes golfbaan, gelegen om het hotel. Hier kunt u leren golfen of een volledig lidmaatschap afsluiten. Om kennis te maken met de Lage Mors heeft de golfclub weer allerlei activiteiten georganiseerd tijdens de winterfair.

Deze dag staat in het teken van gezelligheidlekker eten & drinkenplezier voor kinderen, leuke demonstraties op het gebied van o.a. wellness, golf en meer!

Kidsproof Plein

Kom ook langs op het Kidsproofplein, waar Kidsproof Twente diverse activiteiten voor kinderen organiseert. Terwijl jullie gezellig langs de kraampjes struinen, kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken op het Kidsproof Plein

Op het Kidsproof Plein staan de schoonheidsspecialistes van Wellness Vital klaar om bij de kids nagels te lakken! En kinderen kunnen zich laten schminken, voetballen met de FC Twente Kidsclub, kaarsen maken, foamkleien en nog veel meer!

Muziek wordt deze gehele dag verzorgd door K&N Drive in shows.

En elk uur zijn er spetterende optredens van dans- en muziekgroepen!

Winterfair

Iedereen is welkom!
Gratis entree
Zondag 4 februari 2018

En deze dag zijn er weer geweldige prijzen te winnen!
Zoals: een hamambehandeling voor kids, een diner voor 2, Personal Training, SupaGolf met het hele gezin en nog veel meer.

 

Kortom, voor jong en oud is er van alles te beleven deze dag