Omgeving Delden in de Hof van TwenteCultuur en natuur komen samen in Twente

Het stadje Delden in de Hof van Twente ligt in het landgoed Twickel ligt temidden van de mooie natuur. Het kasteel Twickel ligt centraal in dit prachtige landgoed van 4000 hectare dat zich uitstrekt tot buiten Twente. U kunt op het landgoed Twickel zo'n 150 boerderijen, de Noordmolen, museumboerderij de Wendezoele en andere mooie bezienswaardigheden bezichtigen. Het Landgoed Twickel is een prachtig natuurgebied dat Delden volledig omringt.

In de nabije omgeving vindt u gezellige steden zoals Enschede en Hengelo, maar ook het kunstzinnige dorpje Ootmarsum en het gezellige Oldenzaal. Delden is het uitvalspunt om deze mooie omgeving te verkennen per fiets. Vanuit het hotel fietst u prachtige fietsroutes door heel Twente.

Omgeving Delden in de Hof van Twente, Landgoed Twickel, Kasteel Twickel
ATB MTB Mountainbike in Twente op de Twickelroute in hotel Aparthotel Delden

Mountainbiken - ATB - MTBSlingeren door de natuur

Op het Landgoed Twickel kunt u een mountainbike tocht maken. 70 Kilometer slingeren door de mooie omgeving die Twente u te bieden heeft.

In oktober 2010 is een MTB-route geopend die 70 km lang is en onder andere door Delden loopt, vlak langs Aparthotel Delden. De route bevat 12 km speciaal aangelegde singletracks en is tot stand gekomen in samenwerking met o.a. Landgoed Twickel. Er zijn meerdere lussen op deze MTB-route, de lus rond Delden is 45 km lang en de lus rond Beckum is 30 km. Beide lussen hebben nog de mogelijkheid stukjes af te snijden.

Op aanvraag verhuurt Aparthotel Delden ook mountainbikes.

Aparthotel Delden ligt midden in Twente,
op een steenworp afstand van Enschede.
Hotel dicht bij Enschede, Twente

Zoekt u een hotel waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht gecombineerd worden met een bijzonder groot aantal facilteiten dan bent u in Aparthotel Delden aan het juiste adres. Geen anoniem ketenhotel maar voel u thuis in Aparthotel Delden.

Vanuit het midden van Twente bent u 's ochtends snel in Enschede, maar ook in Hengelo of Almelo.

De Enschedese industrieterreinen Marssteden en Rigtersbleek en het centrum van Enschede zijn snel bereikbaar. Dicht gelegen bij de A1 en de A35 maken dat Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal over de snelweg bereikbaar zijn.

Onze golfbaan, sauna, wellness, Personal training fitness studio, zwembad, bowling- en tennisbanen maken dat zich hier nooit hoeft te vervelen.

Midden in Twente: Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal zijn snel over de A1 en A35 bereikbaar.
Midden in Twente: Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal zijn snel over de A1 en A35 bereikbaar.

Aparthotel Delden ligt vlakbij Hengelo, midden in Twente, Hotel dicht bij Hengelo, Twente

Aparthotel Delden ligt op een steenworp afstand van Hengelo. Zoekt u een hotel waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht gecombineerd worden met een bijzonder groot aantal facilteiten dan bent u in Aparthotel Delden aan het juiste adres. Voel u thuis in Aparthotel Delden.

De hengelose industrieterreinen Twentekanaal en Westermaat en het centrum van Hengelo zijn snel bereikbaar. Dicht gelegen bij de A1 en de A35 maken dat Hengelo. Enschede, Almelo en Oldenzaal over de snelweg bereikbaar zijn.

Onze golfbaan, sauna, wellness, Personal training fitness studio, zwembad, bowling- en tennisbanen maken dat zich hier nooit hoeft te vervelen.